Badeværelsesportalen - eksklusivt værktøj til Svedbergs kunder

Badeværelsesportalen er et eksklusivt værktøj til Svedbergs kunder og samarbejdspartnere. Portalen har en integreret e-handel, hvor du nemt kan afgive ordrer. Du kan også følge tidligere ordrer i ordrehistorikken og se produktbeskrivelser.

Svedbergs badeværelsesportal

Afgiv ordrer 24/7

På Badeværelsesportalen kan du til enhver tid afgive en ordre, alle ugens dage. Du finder produktinformation, lagerstatus, monteringsvejledning og produktbilleder direkte på de produkter, du leder efter.

Svedbergs badeværelsesportal

Kundespecifikke aftalepriser

For at gøre det nemmere for dig, viser vi dine kundespecifikke aftalepriser på Badeværelsesportalen, hvor du også kan se vejledende priser på produkterne til slutbrugeren.

Svedbergs badeværelsesportal

Ordrehistorik på tidligere ordre

På Badeværelsesportalen kan du følge dine ordrer i ordrehistorikken. Ordrehistorikken opdateres dagligt, og du kan hurtigt og nemt foretage en genbestilling på en allerede afgivet ordre.

Svedbergs badeværelsesportal

Salgssupport og salgsværktøjer

Brug Badeværelsesportalen til hurtigt at finde information om produkterne, tage del i produktegenskaber og andre salgsværktøjer som f.eks Badeværelsesbogen og prislisten, alt samlet på ét sted.

Svedbergs badeværelsesportal

Opret konto

Vil du have en personlig konto til badeværelsesportalen? Kontakt vores projektsupport så opretter vi en konto med det samme!

Opret konto
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.