At reducere vores produkters miljøpåvirkning

Vi bestræber os på at reducere vores produkters miljøpåvirkning gennem hele værdikæden. Dette starter allerede i produktudviklingsfasen, hvor vi forebyggende arbejder med at reducere den ydre miljøpåvirkning og samtidig sikre kvalitetsprodukter, der holder længe. At designe og producere badeværelsesmøbler med en cirkulær tankegang bliver stadig vigtigere og gennemsyrer hele vores design- og produktudviklingsarbejde.

At reducere vores produkters miljøpåvirkning

Design og produktudvikling

Bæredygtighedsarbejdet starter allerede i Svedbergs' produktudvikling, hvor forebyggende arbejde for at reducere ydre miljøbelastning kombineres med at sikre udvikling af produkter, der holder længe.

Design og produktudvikling

Kontrol og fleksibilitet i egen produktion

Gennem egen produktion i Dalstorp skabes en nærhed til vores kunder. At have egen produktion betyder, at Svedbergs kan tilbyde innovative - og kvalitetsprodukter og samtidig arbejde på at finde både fleksible og kundetilpassede løsninger.

Kontrol og fleksibilitet i egen produktion

Badeværelser fra Dalstorp siden 1962

Fokus på kvalitet

Fabrikken i Dalstorp er ISO-certificeret til både miljø og kvalitet efter ISO 9001 og ISO 14001. Der arbejdes også systematisk på fabrikken for, at produkterne bliver produceret så ressourceeffektivt, miljø- og klimasmart som muligt.

Fokus på kvalitet

Miljømærkning af produkter

Svedbergs arbejder aktivt på at tilmelde vores produkter i Sunda Hus, Byggemarkedernes vurdering og Svanens Husportal for at imødekomme krav fra kunder og samarbejdspartnere. Læs mere om vores miljømærker på miljøsiden.

Miljømærkning af produkter

Svedbergs bæredygtighedsarbejde

Svedbergs har arbejdet med bæredygtighed længe, ​​rigtig længe. Det begynder at nærme sig hundrede år. Læs mere om vores miljø- og bæredygtighedsarbejde.

Svedbergs bæredygtighedsarbejde

Vores valg - fem fokusområder

At skabe bæredygtige produkter, der holder år efter år, er en selvfølge for Svedbergs. Svedbergs bæredygtighedsstrategi går under navnet "Vores valg" og indeholder fem fokusområder med klart opstillede mål.

Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.