Miljømærkning

Naturen er til stede i alt, hvad vi gør. Vi lever i den, bruger materialer den giver os og lader os inspirere af den. Med ægtheden, godt håndværk, miljøbevidsthed og omtanke for både medarbejdere og kunder lader vi naturen være vores følgesvend. Den er med os hele vejen - i produktudvikling, produktion og kommunikation.

Miljømærkning

Sikkert vand

Vi har en aftale med Säker Vatteninstallation. Det er et regelsæt, som er udarbejdet af VVS-branchen med det formål at mindske risikoen for blandt andet vandskader. Branchereglementet stiller krav til både udførende VVS-firmaer og produkter.

Sikkert vand

CE

Selvfølgelig er vores produkter CE-godkendt. CE-mærkningen betyder, at produktet overholder grundlæggende krav til fx sundhed, sikkerhed, funktion, miljø og at en foreskrevet kontrolprocedure er fulgt af producenten.

CE

Basta

Vi opfylder Bastas krav. Basta er branchens eneste uafhængige miljøvurderingssystem for bygge- og anlægsprodukter. Det giver ejendomsejere de rigtige værktøjer til at bygge bæredygtigt.

Basta

BVB

Vores produkter er blevet anmeldt af Byggevarevurderingen, som er en almennyttig forening. BVB foretager vurderinger og giver efterfølgende information om bæredygtighedsbedømte varer.

BVB

SundaHus

Vi tilbyder produkter, der er vurderet af SundaHus. Det er en uafhængig virksomhed, der tilbyder ejendomsejere en bred vifte af services til bevidste materialevalg.

SundaHus

S-mærket

Vores produkter er S-mærket. S-mærket er et europæisk symbol på sikkerhed. S-mærket, som er frivilligt, betyder, at Intertek ETL SEMKO gennem upartisk testning certificerer, at elektriske eller elektroniske produkter opfylder gældende sikkerhedskrav inden for EU.

S-mærket

Op til 20 års garanti

Vores produkter er lavet af holdbare og slidstærke materialer, der garanterer langvarig brug. Derfor kan vi tilbyde op til 20 års garanti på vores badeværelsesmøbler.

Produktgarantier for Svedbergs

Bæredygtigt hele vejen

Bæredygtigt design er en af ​​mange måder at reducere vores miljøpåvirkning på. Lige siden 1962 har vi fremstillet vores møbler på vores eget snedkerværksted i den lille svenske by Dalstorp. Dette giver os mulighed for at tage ansvar for, at hvert produkt er sikkert og af højeste kvalitet. Vi kan også tilbyde individuelle løsninger på kort tid. At handle bæredygtigt er noget, der gennemsyrer alt vores arbejde. Det handler om alt fra beskyttelse af menneskerettigheder og anti-korruption til arbejdsforhold og ansættelsesvilkår. Uanset om det er i Sverige, Europa eller hos en leverandør i en anden del af verden.

Svedbergs bæredygtighedsarbejde
Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.