Ressourceeffektivitet

Svedbergs arbejder for at udnytte naturressourcerne energi, vand og råvarer på den klogeste og mest effektive måde. Siden 2019 er al el brugt på fabrikken i Dalstorp fra vedvarende energi. Fabrikken opvarmes også med fjernvarme produceret af restprodukter fra et lokalt savværk. Vores energi- og vandforbrug overvåges løbende, og vi har fokus på at finde flere løsninger til yderligere at reducere det samlede energiforbrug.

Svedbergs fokusområder
Ressourceeffektivitet

Energi- og vandforbrug

Siden 2019 er al el, der købes til fabrikken i Dalstorp, fra vedvarende energi. Fabrikken opvarmes med fjernvarme produceret af restprodukter af bark og tørflis fra et lokalt savværk. Vores energi- og vandforbrug overvåges løbende, og vi kører projekter for yderligere at reducere det samlede energiforbrug.

Svedbergs fokusområder
Energi- og vandforbrug

Affaldshåndtering og spild

Vores ambition er at reducere produktionen af ​​brændbart affald og minimere spild gennem hele fremstillingsprocessen. For at opnå dette søger vi at øge andelen af ​​materialer, der kan genbruges eller genanvendes.

Svedbergs fokusområder
Affaldshåndtering og spild

Materiale og kemikalier

For at sikre, at der ikke indgår miljø- og sundhedsfarlige stoffer i vores produkter, bliver nye kemikalier og varer løbende gennemgået og kontrolleret inden brug. På den måde sikres det, at ingen skadelige, uautoriserede eller unødvendige stoffer bruges i produktionen.

Svedbergs fokusområder
Materiale og kemikalier

Svedbergs bæredygtighedsarbejde

Svedbergs har arbejdet med bæredygtighed længe, ​​rigtig længe. Det begynder at nærme sig hundrede år. Læs mere om vores miljø- og bæredygtighedsarbejde.

Svedbergs bæredygtighedsarbejde

Vores valg - fem fokusområder

At skabe bæredygtige produkter, der holder år efter år, er en selvfølge for Svedbergs. Svedbergs bæredygtighedsstrategi går under navnet "Vores valg" og indeholder fem fokusområder med klart opstillede mål.

Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.