Reducerer udledningen af ​​drivhusgasser

Svedbergs stræber efter at minimere udledningen af ​​drivhusgasser for at bekæmpe klimaforandringerne. Vi udfører ikke egen transport af gods, men bruger eksterne transportleverandører og har klare krav til deres miljøprofil. Vi har for nylig implementeret bulkfragt for at øge kapaciteten og samtidig reducere mængden af ​​emballage. Vi bestræber os også på at reducere udledning fra forretningsrejser ved at prioritere miljøvenlige alternativer og digitale løsninger.

Reducerer udledningen af ​​drivhusgasser

Transport af produkter

For at sikre en effektiv transport arbejder Svedbergs med klare krav til vores transportleverandører og deres miljøprofil. Vi tilbyder også bulkfragt, hvilket reducerer mængden af ​​emballage og øger kapaciteten. Bulkfragt giver os også mulighed for at tilbyde mere skræddersyede logistikløsninger.

Transport af produkter

Klimasmarte møder og rejser

Svedbergs arbejder med at reducere udslip fra forretningsrejser ved at prioritere miljøvenlige alternativer så som digitale møder og andre digitale løsninger. Vi har også installeret ladestandere til elbiler uden for fabrikken i Dalstorp.

Klimasmarte møder og rejser

Svedbergs bæredygtighedsarbejde

Svedbergs har arbejdet med bæredygtighed længe, ​​rigtig længe. Det begynder at nærme sig hundrede år. Læs mere om vores miljø- og bæredygtighedsarbejde.

Svedbergs bæredygtighedsarbejde

Vores valg - fem fokusområder

At skabe bæredygtige produkter, der holder år efter år, er en selvfølge for Svedbergs. Svedbergs bæredygtighedsstrategi går under navnet "Vores valg" og indeholder fem fokusområder med klart opstillede mål.

Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.