Ansvarsfuld virksomhed

Vi stiller høje krav til ansvar både i vores egen virksomhed og hos leverandører og andre samarbejdspartnere. At bidrage til en velfungerende og sikker arbejdsplads har høj prioritet, da vores medarbejdere er afgørende for virksomhedens udvikling. Alle hos Svedbergs arbejder ud fra virksomhedens værdier, som sammen med Svedbergs adfærdskodeks guider os i, hvordan vi skal agere i forhold til forretningsetik, omsorg for kolleger, kunder, samarbejdspartnere og miljø.

Svedbergs fokusområder
Ansvarsfuld virksomhed

Mangfoldighed og lighed

For at styrke virksomhedskulturen hos Svedbergs er mangfoldighed og ligestilling en vigtig del. Hos Svedbergs skal alle menneskers lige værdi fremmes, uanset køn, alder, etnicitet eller seksuel orientering. Det afspejles i vores daglige drift og i nye rekrutteringer.

Svedbergs fokusområder
Mangfoldighed og lighed

Gode relationer med leverandører

Svedbergs lægger stor vægt på at skabe gode relationer til leverandører og sikre ansvarlighed gennem hele forsyningskæden. Svedbergs fremmer sikre og retfærdige arbejdsforhold og tager ansvar i miljø og sociale forhold på alle niveauer. Inden aftaler indgås med nye leverandører gennemføres altid en risikovurdering og bedømmelse af hver enkelt leverandør.

Svedbergs fokusområder
Gode relationer med leverandører

Svedbergs bæredygtighedsarbejde

Svedbergs har arbejdet med bæredygtighed længe, ​​rigtig længe. Det begynder at nærme sig hundrede år. Læs mere om vores miljø- og bæredygtighedsarbejde.

Svedbergs bæredygtighedsarbejde

Vores valg - fem fokusområder

At skabe bæredygtige produkter, der holder år efter år, er en selvfølge for Svedbergs. Svedbergs bæredygtighedsstrategi går under navnet "Vores valg" og indeholder fem fokusområder med klart opstillede mål.

Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.