Træ fra holdbart skovbrug

At bruge træråvarer fra bæredygtigt skovbrug er en selvfølge for Svedbergs. Ved at bruge skoven på en god og bæredygtig måde giver det mere råstof og bevarer samtidig økosystemerne. Svedbergs mål er, at al indkøbt træråvare skal komme fra en miljøvenlig certificeret kilde. Skovbrugscertificering og mærkning af skovprodukter er et bevis på, at de produkter Svedbergs fremstiller kommer fra skove, drives på en god og bæredygtig måde.

Svedbergs fokusområder
Træ fra holdbart skovbrug

Holdbart skovbrug

Den igangværende ødelæggelse af verdens skove har en stor klimapåvirkning, når skovene fjernes hurtigere, end nye skove når at gro til. Ved at bruge træråvare fra bæredygtigt skovbrug, fremmes naturlige levesteder og biologisk mangfoldighed. Samtidig bidrager det til at reducere den globale opvarmning ved at reducere udledningen af ​​drivhusgasser.

Svedbergs fokusområder
Holdbart skovbrug

Miljøcertificeret træråvarer

Svedbergs mål er, at al indkøbt træråvare skal komme fra en miljøcertificeret kilde. Certificering af skovbrug og mærkning af skovprodukter er et bevis på, at produkter, som Svedbergs producerer og sælger, kommer fra skove, der drives på en god og miljøvenlig måde. Alle Svedbergs leverandører af træ og træprodukter er i Europa. Alle leverandører er vurderet og skal leve op til vores krav til bæredygtigt landbrug.

Svedbergs fokusområder
Miljøcertificeret træråvarer

Svedbergs bæredygtighedsarbejde

Svedbergs har arbejdet med bæredygtighed længe, ​​rigtig længe. Det begynder at nærme sig hundrede år. Læs mere om vores miljø- og bæredygtighedsarbejde.

Svedbergs bæredygtighedsarbejde

Vores valg - fem fokusområder

At skabe bæredygtige produkter, der holder år efter år, er en selvfølge for Svedbergs. Svedbergs bæredygtighedsstrategi går under navnet "Vores valg" og indeholder fem fokusområder med klart opstillede mål.

Svedbergs Projekt

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.